Črepiny * Barkolová s plným dekoltom

Tajomstvo Barkolovej dokonalej postavy: Vieme, čo je za tým!

Vyzerá čím ďalej, tým lepšie. Pomohli jej chirurgovia so skalpelom?

Začínala ako redaktorka spravodajstva a tejto práci sa venovala päť rokov. Potom sa jej zažiadalo zmeny. Erika Barkolová zmenila zameranie, aby sa napokon stala moderátorkou Črepín*. Roky na obrazovke jej však na šarme neubrali, práve naopak! Čím ďalej, tým vyzerá lepšie. Pomohli jej chirurgovia?

Erika Barkolová chodí často do spoločnosti spolu so svojimi dvomi dcérami. Mnohí pritom hovoria, že by mohla byť ich treťou sestrou a nie matkou. „Všetko je to len o životnom štýle," pripomína moderátorka. Informácie o tom, že by jej pomohli aj odborníci so skalpelom, však rázne odmietla. „Dala som si upraviť prsia, lebo som päť rokov dojčila. Žiadnu inú skrášľovaciu procedúru som nepodstúpila. Dávam si len predĺžiť vlasy,“ doplnila Erika.

Ženy v rodine Eriky Barkolovej starnú s eleganciou. Moderátorka tvrdí, že aj keď sa o seba síce stará, žiadne veľké peniaze na špeciálne prípravky nemíňa. „Je to vďaka dedičnosti. Moja mama aj moja babka vyzerajú o 20 rokov mladšie ako v skutočnosti majú,“ poodhalila tajomstvo sviežeho výzoru. „Ja uprednostňuje šport a zdravú stravu,“ naznačila pritom spôsob, ako sa dopracovať k vysnívanej postave. Vo fitnescentre cvičí každý deň, obmedzila sacharidy, pije veľa vody a je veľa zeleniny a chudé mäso.